vrijdag 3 februari - bijna drie uur 's middags
Ook de softe beta's (geneeskunde, scheikunde, biowetenschappen) vrezen plannen van de minister. In een persbericht hebben ze laten weten dat ze bang zijn dat Natuur&Gezondheid straks niet meer voldoende inhoud heeft om doorstroming mogelijk te maken. De actie wordt ondersteund door verschillende studieverenigingen. Discussieer mee!.

donderdag 26 januari - vier uur 's middags
Zojuist ontvingen we van een senior beleidsmedewerker van het ministerie OCW het nieuwe voorstel van de minister. Aan ons de vraag of we er een oordeel over willen geven. Reageer!

maandag 23 januari - kwart over zes 's avonds
Morgen is het zover. Het debat zal om 15:30 plaats vinden. Daarvoor zullen wij de brief aanbieden aan de minister en enkele kamerleden een bijspijkercursus geven. Vanaf 13:00 zijn wij daarom in Den Haag.

vrijdag 20 januari - een uur 's middags
Zojuist horen we via-via dat de behandeling van het wetsvoorstel verplaatst is naar dinsdag 24 januari 15:30. Oftewel, precies 15 minuten na onze overhandiging zal het behandeld worden. Dit betekent dat het te laat zal zijn als we 's avonds op het journaal komen.

maandag 16 januari - drie uur 's middags precies
We hebben een afspraak! Dinsdag 24 januari om kwart over drie hebben we een 'kwartier' om de brief te overhandigen. De minister heeft aangegeven dat ze ons ook iets wil vertellen. Het debat is definitief verplaatst naar donderdag 26 januari.

zaterdag 14 januari - kwart over twee 's middags
Het NRC meldt dat het kamerdebat is verplaatst naar 26 januari. Even afwachten dus.

vrijdag 13 januari - half zes 's middags
Zojuist zijn we gebeld door de woordvoerder van Maria van der Hoeven. Het wetsvoorstel zal niet donderdag 19 januari, maar dinsdag 24 januari in de Tweede Kamer worden behandeld. Maandag horen we meer over een afspraak met Maria van der Hoeven.

Terug naar het begin